Xbox Project Scarlett kan ha ett billigare, skivlöst syskon med Project Lockhart

Xbox Project Scarlett kan ha ett billigare, skivlöst syskon med Project Lockhart

0

Rykten har cirkulerat under en tid om en billigare nästa gen-Xbox-konsol som skulle sitta precis under Project Scarlett, meddelade high-end-konsolen Microsoft det senaste året på E3. Men hittills var mycket få av dessa rykten grundade på något väsentligt.

Tack vare bra rapportering från Kotakus Jason Schreier, vet vi att det verkligen finns en billigare konsol i verken från Microsoft som fortfarande kommer att spela alla nästa gen-spel.

Project Lockhart kommer att vara skivlös konsol – en egenskap som den kommer att överföra från Xbox One S All-Digital Edition – men Kotakus källor tror att den kommer att vara väsentligt kraftigare än Microsofts nuvarande skivlösa ruta och kommer med båda solid-state hårddisk och en snabbare CPU än någon nuvarande spelkonsol.

Rapporten fortsätter med att säga att Microsoft berättade för utvecklare att skjuta med en upplösning på 1440p och 60 bilder per sekund bildfrekvens med Project Lockhart och 4K / 60 med Project Scarlett, och samma utvecklare har jämfört prestandan för den nedre delen av konsolen till PS4 Pro.

Så hur mycket kommer Project Lockhart att kosta?

Det är miljoner dollarfrågan för närvarande. Utvecklare sa inte till de nyckeldetaljerna, eller om de var det, delades de inte med Kotaku.

För tillfället är allt vi kan säga säkert att det kommer att sitta under Project Scarlett – motsvarande Xbox One X för nästa generations konsoler – och att Project Lockhart främst kommer att se användningen som en digital gateway för både Microsofts spelströmningstjänst , Project xCloud och dess Xbox Game Pass-tjänst.

Kommer antingen Project Scarlett eller Project Lockhart att vara mer kraftfull än PS5? Tyvärr har vi inte svaret på det, och enligt devs som har första erfarenhet av båda, gör de inte heller.

Dessa frågor, och många fler, kommer sannolikt att besvaras någon gång under 2020 när båda konsolerna får en ordentlig avslöjande och tillkännagivande – hoppas vi – innan E3 2020.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra