Topp 10 nya RPGs som kommer 2020-2021

Topp 10 nya RPGs som kommer 2020-2021

0

Gör dig redo 2020 är nästan över oss och det kommer att komma packat med massor av fantastiska videospel titlar att njuta av. Om du vill markera några videospelstitlar som kan vara värda att plocka upp när 2020 träffar, kolla in vår lista nedan. I den här artikeln kommer vi att fokusera på några av våra mest efterlängtade tredjeparts videospel-titlar som beräknas lanseras 2020.

#10 Darkest Dungeon 2

Utvecklare: Red Hook Studios
Utgivare: Red Hook Studios
Plattformar: PC
Släpp: 2020

Darkest Dungeon, en RPG-titel 2016 från Red Hook Studios, får en uppföljare 2020. Videospelet kommer att innehålla en ny berättelse på en helt ny plats. Vad vi hittills vet om spelet är att spelare kommer att ta sig en ny uppdrag för att hitta loot och skatter allt medan de kämpar till och med fiender. Till skillnad från den första utbetalningen kommer spelare att gå igenom en isig plats enligt utvecklarna kallas The Howling End. Uppenbarligen kommer strid huvudsakligen att vara detsamma som en turn-baserad strid RPG och vi kan troligtvis se samma klasser från den första installationen av spelet. Det här är en annan titel som fortfarande är lite knappa när det gäller detaljer, men om du är en fan av den första utbetalningen har du troligen redan det här spelet på din övervakningslista.

#9 Starfield

Utvecklare: Bethesda Game Studios
Utgivare: Bethesda Softworks
Plattformar: TBA
Släpp: TBA

Starfield är en helt ny IP som utvecklas av Bethesda, utvecklarna bakom Fallout och The Elder Scrolls. Bethesda, som tillkännagavs via E3 2018, avslöjade Starfield för att bli en nästa generations videospelutgivande av videospel men erbjöd inte mer information utöver det. Vi kan förvänta oss att det är någon typ av ett science fiction-videospel och att det kommer att lanseras innan The Elder Scrolls VI släpps. För tillfället måste vi vänta och se om detta spel officiellt avslöjas med nya detaljer och förutsättningar under E3 2020.

#8 The Elder Scrolls VI

Utvecklare: Bethesda Game Studios
Utgivare: Bethesda Softworks
Plattformar: TBD
Släpp: TBD

Franchisen från Elder Scrolls startade redan 1994 och den fortsätter att vara stark i dag. Medan Bethesda har lagt ut flera kopior och versioner av The Elder Scrolls V: Skyrim på marknaden, bör spelare börja förbereda sig för den kommande huvudbetalningen, The Elder Scrolls VI. Vi har väntat några år nu på att detta spel kommer att debutera och som det nu är, kan vi inte erbjuda några konkreta detaljer för vad vi kan förvänta oss.

Under E3 2018 varnade Bethesda världen om att The Elder Scrolls VI var i verken. Det är förmodligen ett spel som kommer att lanseras efter lanseringen av Starfield, en helt ny IP som också arbetas med av Bethesda. Som sådan vet vi inte om det här spelet kommer att lanseras alls 2020 eller om vi kommer att se det glida. I alla fall har fans varit ivriga att se vad berättelsen kommer att bestå av den kommande delen tillsammans med var den kommer att ställas in.

#7 Wasteland 3

Utvecklare: inXile Entertainment
Utgivare: Xbox Game Studios
Plattformar: PC, PS4, XBOX
Släpp: 2020

Wasteland släpptes tillbaka 1988 för PC av utvecklarna Interplay Productions och medan spelet var tänkt att ta emot uppföljare fortsatte utvecklarna aldrig längre efter den ursprungliga delen. År senare fick vi äntligen en Wasteland 2 från utvecklarna inXile Entertainment med Wasteland 3 som skulle lanseras 2020. Wasteland 3 äger rum i det frysta landet Colorado där spelare går in i skorna till den sista överlevande medlemmen i en Ranger Squad. Med turn-baserad strid kan spelare fritt utforska världen och utvecklas ensam eller med hjälp av en vän tack vare titeln med både synkron och asynkron multiplayer. Inte för många detaljer har delats om spelet men utvecklarna uppger på den officiella webbplatsen att spelare kommer att presenteras med historiabågar med svåra moraliska val.

#6 Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Utvecklare: Hardsuit Labs
Utgivare: Paradox Interactive
Plattformar: PC, PS4, XBOX
Släpp: 2020

Vampire: The Masquerade – Bloodlines var ett populärt spel som växte efter en kult. Det tog dock några år innan det avslöjades att en uppföljare fanns i verken. Att utvecklas av Hardsuit Labs, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 följer en hård tid i Vampyrens politiska värld. Ett stort krig pågår mellan fraktioner i Seattle och du hamnar mitt i allt. Detta är ett spel som utvecklarna försöker göra otroligt uppslukande. I Bloodlines 2 kommer det att finnas en serie val som kommer att presenteras för spelaren när de går igenom historien för att ta reda på vad som orsakar kriget och fraktionen som du anpassar sig till.

Varje val och handling kommer att anpassa berättelsen för spelare. Vi vet inte bara hur drastisk historien kommer att ändras ganska ännu, men enligt den officiella spelbeskrivningen kommer allt som går in i hur du upprätthåller din mänsklighet samtidigt som du är en vampyr påverkar playthrough-upplevelsen. När det gäller hur spelet kommer att hantera, detta är en första-personens perspektiv titel med spelare som har en mängd olika val när det gäller att slåss, som att använda melee-vapen, skjutvapen eller dina vampyrförmågor.

#5 Mount & Blade II: Bannerlord

Utvecklare: TaleWorlds Entertainment
Utgivare: TaleWorlds Entertainment
Plattformar: PC
Släpp: 2020

Mount & Blade II: Bannerlord, är en föregång till den första utbetalningen som äger rum ett par hundra år tidigare. Liksom den sista delen, kan du förvänta dig allt från belägringsspel, arbeta med en ekonomi, till och med att skapa vapen. Det här spelet kan ha fokus på PvP men du kan fortfarande förvänta dig en kampanj. Bäst av allt, det verkar som om det finns en modding-motor planerad för det här spelet så du kommer troligtvis hitta några ganska coola tillägg och till och med kampanjinnehåll. Det finns massor av kreativa människor där ute som troligen kommer att leverera några mods som är värda att ladda ner för spelet. Även om det här spelet har en 2020-utgåva som anges ovan, är detta en hänvisning till den planerade Early Access. Det är osäkert om det här spelet kommer att lanseras utanför Early Access men du kommer åtminstone att börja njuta av spelet nästa år.

#4 Tales of Arise 

Utvecklare: Bandai Namco Studios
Utgivare: Bandai Namco Entertainment
Plattformar: PC, PS4, XBO
Släpp: 2020

Det har gått några år sedan vi fått ett nytt Tales-spel, men Bandai Namco Entertainment hoppas kunna ändra det nästa år. Tales of Arise är nästa mainline-avbetalning som kommer att följa två hjältar som kommer från olika planeter. En planet är avancerad med teknik medan den andra följer långt efter med en medeltida typ av inställning. Våra hjältar hamnar med att resa tillsammans på en fantastisk ny resa, en som vi fortfarande väntar på att höra några av de finare detaljerna. Vi vet i alla fall att spelet kommer att följa samma mekanik som den sista delen, Tales of Berseria. Spelare kan förvänta sig ett action-RPG-spel med Tales stridssystem känt som Motion Battle System. Vi kan förvänta oss några nya små funktioner och mekaniker som läggs till för att hålla serien fräsch, men igen, tills nya detaljer släppts är vi ganska mycket i mörkret just nu.

#3 The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel

Utvecklare: Nintendo
Utgivare: Nintendo
Plattformar: NS
Släpp: TBA

Ett av exklusiverna som lätt är ett måste för Nintendo Switch är den senaste utbetalningen av The Legend of Zelda-franchisen. Spelare fick en helt ny upplevelse med The Legend of Zelda: Breath of the Wild när Nintendo levererade en stor öppen värld att utforska och friheten att åka vart du vill. Detta släpptes inte bara som en av de bästa utbetalningarna för The Legend of Zelda-franchise utan en otrolig RPG-upplevelse i öppen värld. I alla fall, i ett överraskande tillkännagivande av Nintendo under deras direktuppladdning av E3 2019, kan spelare förbereda sig för en uppföljare.

Ingenting avslöjades som skulle ge bort någonting för vad vi kan förvänta oss i nästa avbetalnings berättelse. Istället visar denna teaser helt enkelt både Link och Zelda som vågar sig in i djupet nedanför Hyrule där något har vaknat. Vi är säkra på att det här spelet kommer att behålla den öppna världskartan för spelare att utforska men vi är nyfiken på om det här spelet kommer att inkludera några nya områden som vi inte tidigare hade tillgång till i den första delen.

#2 Final Fantasy VII Remake

Utvecklare: Square Enix
Utgivare: Square Enix
Plattformar: PS4
Utgivande: 3 mars 2020

Final Fantasy, i allmänhet, är en massiv RPG-serie som fans har njutit av i årtionden men det finns några speciella avbetalningar som verkar läggas på en sockel. Ett av dessa är Final Fantasy VII, ett spel som släpptes för PlayStation som följde Cloud Strife och hans försök att stoppa den korrupta Shinra-megakorporationen. Berättelsen var älskad och fans i åratal har frågat Square Enix om att göra om spelet för nuvarande generationens plattformar. Square Enix grävde slutligen in och beslutade att ge Final Fantasy VII en nyinspelning för PlayStation 4 och nu kommer vi nära det officiella lanseringsdatumet.

För det mesta kommer berättelsen om videospel från Final Fantasy VII att förbli intakt så att du får se de stora stunder och överraskningar som vi har upplevt för många år sedan. Med det sagt är det några förändringar du kommer att märka, till exempel stridsmekanik. Detta är inte längre en turbaserad RPG utan istället en action RPG som hur du skulle uppleva striden i Kingdom Hearts-franchisen. Dessutom kommer spelet inte att lanseras helt utan istället släppas i delar, liknande episodiska spel som Life is Strange-franchisen. Vid skrivandet av detta har det ännu inte avslöjats hur många delar spelet kommer att bestå av.

#1 Cyberpunk 2077

Utvecklare: CD Projekt Red
Utgivare: CD Projekt
Plattformar: PC, PS4, XBOX
Utgivande: 16 april 2020

CD Projekt Red gjorde sitt namn med The Witcher-trilogin. Detta var en fantastisk RPG-upplevelse som spelarna fick uppleva under några år. Nu när videospel-trilogin har avslutats, utvecklar studion sig för deras nästa stora open-world RPG-release, Cyberpunk 2077. Satt i en avlägsen framtid i en värld som drivs av girighet och brottslighet, kommer spelarna att stiga till rollen som en legosoldat med namnet V. Du försöker bara tjäna pengar och det kommer att få dig att ta på sig udda jobb för att bygga upp gatukrediten som ger tillgång till de större och bättre betalande spelningarna.

Som nämnts är detta en open-world RPG men en som kommer att ha spelare att spela några gånger snarare än att utforska oändliga på samma lopp. Utvecklingsteamet ger spelare en kampanj som låter dig bestämma hur du ska utföra olika uppgifter och uppdrag. Till exempel finns det en mängd förstärkningar som du kan integrera i V och det är med dessa förstärkningar som kommer att justera din spelstil. Dessutom kommer denna RPG att ha några olika slutar och till och med ursprungshistorier att slutföra så vi förväntar oss massor av replayvärde när spelet lanseras i april 2020.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt