The Last of Us Part 2 Director lovar att göra fans stolta

The Last of Us Part 2 Director lovar att göra fans stolta

0

Ingen tvivlar på att den efterlängtade PS4-exklusiva The Last of Us: Del 2 kommer att imponera fans av serien – inklusive Naughty Dog’s Director, Neil Druckmann. Med rapporter om att originalet The Last of Us vann PlayStation’s Game of the Decade, tog Druckmann nyheten i steg för att låta spelare veta att kvaliteten kommer att stanna uppe så länge de fortsätter att stödja honom. Och utan tvekan kommer den här typen av självförtroende i hans studio att hjälpa till att höja hype bakom The Last of Us: Del 2

Den exakta citatet kommer från Neil Druckmanns Twitter-konto – att retweeta de ursprungliga resultaten från PlayStation-undersökningen. Även om det kan vara uppenbart för många PS4-spelare att toppäran skulle gå till den älskade Naughty Dog-franchisen, verkar det inte som om Druckmann trodde att vinsten var en sko-in. Istället adresserade han sina “fantastiska fans” ingenting som de kommer att “fortsätta arbeta hårt för att skapa fantastiska spel som gör dig stolt.”

https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/1215680440071147520

Och låt oss vara ärliga – fanbasen för The Last of Us del 2 är fantastisk. Under de senaste veckorna har vi sett några helt enkelt otroliga fan skapelser, inklusive en Resident Evil 2 Remake mod som lägger till i Ellie. Sedan fanns det några av de senaste TLoU-konstverk som ritats ut av en Disney-konstnär som jag handlar om. Eller alternativt fanns det en del av denna hisnande konceptkonst som du kan ta tag i dag för att lämna in ditt hem.

På tal om spelets utveckling är titeln runt hörnet. Ursprungligen ryktes om att driva en försening från februari-fristen, utvecklaren Naughty Dog officiellt bekräftade tre månaders push. Och ärligt talat, ta så lång tid som du behöver Naughty Dog; den tidigare släppta trailern ser fenomenal ut, och det finns gott om fantastiska 2020-spel att hålla oss kvar under tiden.

Som nämnts ovan förväntas The Last of Us: Part 2 lanseras den 29 maj 2020, exklusivt på PS4.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra