The Ambassador: Fractured Timelines

The Ambassador: Fractured Timelines

0

Quantum Astrophysicists Guild och tinyDino tar med sig den nya fantasy-skytten “The Ambassador: Fractured Timelines” till Steam. Spelare kommer att använda ett unikt stridsystem som kombinerar konstant action med förmågan att tillfälligt bromsa tiden. Som det senaste i “helt exakt medeltida spell casting och svärdspel” kräver “Ambassadören: Frakturerade tidslinjer” spelare att strategiskt engagera sina fiender med undvikande, omplacering och timing i ett helt nytt sammanhang. Den sista av tidens ambassadörer, Gregor måste spränga sig och skära sig igenom en fiendens armé för att hämna sina kamrats dödsfall och avslöja motiven bakom attacken mot den eviga gemenskapen.

På frågan hur “Ambassadören: Frakturerade tidslinjer” blev tänkt, hade SmallDino detta att säga:

“Vi gillar att tänka på det som en mashup av alla indie-spel som vi tyckte om när vi lärde oss att göra spel själva. På grund av detta kommer du att märka delar av Braid, Crawl, The Binding of Isaac och Nuclear Throne som alla kastades ihop till en ny och blank glidskytte. ”

Med den rustika pixelkonsten som ger flera unika inställningar är ‘The Ambassador: Fractured Timelines’ ett spännande äventyr genom den fjärde dimensionen. Varje hjälte behöver några vänner, så glöm inte att få nya allierade på vägen!

Kommer till PC under tredje kvartalet 2020

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt