Wizard of Legend Piano Collections och Complete Soundtrack Nu tillgänglig

Wizard of Legend Piano Collections och Complete Soundtrack Nu tillgänglig

0
0
(0)
--Annons--

WIZARD OF LEGEND (The Complete Soundtrack) och Piano Collection WIZARD OF LEGEND är tillgänglig.

Thundering Keep DLC, The Complete Soundtrack komponerat av Dale North inkluderar alla musikfans som har lärt känna och älska förutom den tidigare outgivna Sky Palace DLC trailermusiken och den elektrifierande Thundering Keep-scenen och trailern. Både WIZARD OF LEGEND (The Compelte Soundtrack) och Piano Collection WIZARD OF LEGEND finns tillgängliga idag på Bandcamp med andra butiker som kommer att följa under de kommande dagarna:

WIZARD OF LEGEND (The Complete Soundtrack) på Bandcamp
Pianosamlingar WIZARD OF LEGEND på Bandcamp

Medan jag hade en god känsla tidigt visste jag inte riktigt att musiken jag skrev skulle vara för en smash hit videogame!” återspeglar kompositören Dale North. “Så det har varit ett nöje att kunna fortsätta att bidra med musik till WIZARD OF LEGEND under det senaste året sedan den första lanseringen och nu är jag lika glada över att kunna dela dem i ett komplett album. Precis som det nya fängelsehålor och chefer har utvidgat spelets värld, jag hoppas att dessa nya bitar lägger mer djup och glädje åt både spelare och lyssnare. 

ianosamlingar WIZARD OF LEGEND har 11 helt nya pianoföreställningar av AYAKI (Etrian Odyssey, PersonaQ, Prescription for Sleep: Game Music Lullabies), vilket ger hans unika jazzinfuserade arrangemang till den snabba actionen WIZARD OF LEGEND. Dessutom ingår ett originalt tema av AYAKI med titeln “Att förverkliga potentialen”, som är inspirerad av en trollkarls resa för att bevisa sig i Chaos-försöken.
“AYAKIs arrangemang och framträdanden av WIZARD OF LEGEND-soundtracket känns som ett djupt dyk in i sprutan till det jag gick för när jag ursprungligen komponerade det,” förklarar North. “Dessa kraftfulla, tolkande stycken har ett sätt att transportera dig och jag känner att alla som har tillbringat någon tid i fängelsehålorna kommer att känna det. Det är sällsynt att känna sig så hörd och förstått som en musikskapare ändå, men när det kommer från en sådan en begåvad och fulländad musiker, det gör detta så mycket mer speciellt. ”
WIZARD OF LEGENDs Thundering Keep DLC är nu tillgängligt på steam

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra