THE SEVEN DEADLY SINS: GRAND CROSS LANSERAS ÖVER HELA VÄRLDEN 2020

THE SEVEN DEADLY SINS: GRAND CROSS LANSERAS ÖVER HELA VÄRLDEN 2020

0
0
(0)
--Annons--

Nu har det globala mobilspelföretaget Netmarble Corp tillkännagivit The Seven Deadly Sins: Grand Cross, det filmiska äventyrsmobil-rollspelet (RPG) som gjorts i samarbete med Kodansha Ltd., officiellt lanseras världen över 2020 efter sin enorma framgång att vara numret en i den japanska App Store förra året. Förregistrering är nu tillgänglig i App Store och Google Play för belöningar i spelet som kommer att delas ut vid lanseringen.

The Seven Deadly Sins: Grand Cross översätter berättelsen och äventyren till Meliodas, kapten för The Seven Deadly Sins, till en mycket engagerande och underhållande mobil spelupplevelse. Den fantastiska, högupplösta 3D-grafiken och över 100 dramatiska skärmbilder och rollen av de ursprungliga japanska röstskådespelarna som repiserar sina karaktärer väcker hjältarna från The Seven Deadly Sins till liv. Spelare kan välja mellan ett stort urval av hjältar från serien för att bygga sitt helt eget lag och besegra fiender med en ny metod för kortbaserade stridssystem. Det finns en tonvikt på att kombinera kort och karaktärer för speciella drag och omfattande interaktion med The Seven Deadly Sins-teamet med unika dräkter inklusive de ursprungliga kläderna som bara finns i det här spelet, karaktärsdialog, ett kärlekssystem, matlagning och mer.

De som förregistrerar sig för spelet kommer att få följande vid lanseringen:

  • 1x Meliodas karaktär i spelet, huvudhjälten i The Seven Deadly Sins: Grand Cross
  • 1x kostym och vapen i spelet för Meliodas
  • 30 diamanter (The Seven Deadly Sins: Grand Cross premium premium, 10 Draws value)
  • 100 000 guld (The Seven Deadly Sins: Grand Crosss spel i valuta
  • En exklusiv låda som erbjuder objekt i spelet, inklusive en speciell dräkt för Elizabeth, en av de Seven Deadly Sins

The Seven Deadly Sins: Grand Cross kommer att lanseras i App Store och Google Play år 2020. För mer information, besök spelets officiella webbplats och Facebook.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra