Sonar Smash – kommer den 8 april

Sonar Smash – kommer den 8 april

0
0
(0)
--Annons--

Minnesota-baserade indie-spelstudio, Pixel Pajama Studios, tillkännager den 8 april som släppdatum för deras andra titel: ‘Sonar Smash.’ Krossa dig igenom oändligt skalande vågor av bedårande havsdjur med unika och kraftfulla ekolodsförmågor i detta vattenlevande arkadkast.

Sonar Smash är en supersöt, snabb tempo shoot ’em up med en älskvärd delfinprotagonist. Samla ringar för att låsa upp sonarkrafter, fylla på hjärtan och köpa statliga uppgraderingar hos den slumpmässigt förekommande leverantören. Få förstärkningar och reliker från höga poäng, dagliga kistor och prestationer i spelet för att förbättra din nästa resa.

  • Sju förtjusande men dödliga fiendstyper
  • Retro teman Juicy Pixel Art Animations
  • Sju unika och kraftfulla sonarförmågor
  • Original grooves by Abstraction Music
  • Köpbara statliga uppgraderingar och slumpmässiga power-up bufféer
  • Leaderboards och prestationer för Game Center / Google Play Services

Pixel Pajama Studios är en liten indie-spelstudio baserad i Minnesota, USA. I slutet av maj 2018 började medgrundarna Derek Sonnenberg och Bonnie K Thompson sin pixelkonstresa som en trevlig hobby att dela tillsammans men hobbyen utvecklades snabbt och de började förvandla sin konst till spel.

På frågan om att beskriva deras spel svarade Derek: “Det är en saftig pixelkonstupplevelse som retro-spelentusiaster kommer att älska, i kombination med en extremt färdighetsbaserad och konkurrenskraftig shoot-up.”

Förregistrering för freemium-mobilversionen är nu tillgänglig i App Store och Google Play. Den annonsfria fullversionen kommer att finnas tillgänglig för $ 2,99 USD via ett köp i appen på mobil eller på Itch.io för PC och Mac. Sonar Smash community-beta pågår; gå med i Pixel Pajama Studios community Discord eller e-postlista för att delta och hålla dig uppdaterad.

Förbeställ på App Store
Förbeställ på Google Play
Förbeställ på Itch.io

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra