Pokémon Home Live nu, ger dig gratis Gen 1-startare och Pikachu att lägga till i din samling

Pokémon Home Live nu, ger dig gratis Gen 1-startare och Pikachu att lägga till i din samling

0
0
(0)
--Annons--

Sedan franchisens början har Game Freak uttryckt en önskan om förmågan att föra din Pokémon fram i framtida spel. Medan den processen inte har varit utan hicka och huvudvärk, appar som Poké Transporter och Pokémon Bank för 3DS designades med den funktionen i åtanke. Nu har Switch-användare äntligen ett sätt att föra varelser fram till Sword & Shield, liksom framtida mainline Pokémon RPGs via Pokémon Home, som nu är tillgängligt.

Pokémon Home länkar till Pokémon Bank så att du kan föra fram lagrade varelser till aktuella spel. Medan det finns en gratisversion kommer spelare som ser allvar med att ta fram sina Pocket Monsters förmodligen att vilja titta på $ 15,99 / år (eller $ 2,99 / månad om du bara vill göra det en gång) Premium-plan, som stöter på din lagringskapacitet upp från 30 Pokémon till 6 000, såväl som högre kapacitet i Wonder Box och GTS.

Dessutom, bara för att ladda ner appen och länka den till ditt Nintendo-konto, får du en gratis Pikachu, såväl som ditt val av en av Kanto-startarna (Bulbasaur, Charmander eller Squirtle). Dessutom rapporterar Serebii 35 Pokémon som tidigare inte är tillgängliga i Sword & Shield är tillgängliga om du överför från ett äldre spel med Pokémon Bank. Du kan se hela listan här.

Pokémon Home finns nu tillgängligt för Switch, iOS och Android.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Kenta

Kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt