NPC är på väg! Free Fallout 76 Wastelanders Update kommer den 7 april

NPC är på väg! Free Fallout 76 Wastelanders Update kommer den 7 april

0
0
(0)

Fallout 76 fortsätter att lastas längs, och Bethesda vaklar inte i sitt stöd. Sedan lanseringen den 14 november 2018 har Fallout 76 fått ett antal stora uppdateringar; vissa har välkomnats med öppna armar, andra inte.

Den 7 april kan spelare som fortfarande vandrar Appalachias vilda se fram emot Wastelanders, den största gratisuppdateringen hittills. Genom att rulla ut på Xbox One, PlayStation 4 och PC (inklusive Steam) ger NPC: er en blandning. Om du ansåg att Appalachia var lite för karga, eller bara inte gillade att prata med andra spelare, kan du nu prata med NPC: erna som kommer att strö över hela världen. Många av dessa fullt uttryckta medborgare är bundna till en ny uppdragslinje som leder till nya fiender och vapen.

När du lär känna Appalachias invånare kommer dialogträd att avgöra vad som händer därefter. Ja, valet kommer tillbaka till Fallout. De beslut du tar i dessa samtal påverkar din ställning med specifika fraktioner.

Medan Core Wastelanders-uppdateringen är gratis, erbjuder Bethesda också två Faction-tema-paket som innehåller exklusiva C.A.M.P. föremål och kosmetika – en för Raiders och en annan för nybyggare. Inget pris har angetts för dessa buntar än. Du kan ta reda på mer information på Bethesdas officiella blogg.

Spelar du fortfarande Fallout 76? Om du slutade, kommer tillägget av NPC: er och en ny uppdragslinje att få dig tillbaka? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra