Nästa Call of Duty-spel utvecklat av Treyarch Kommer inte att innehålla Jetpacks?

Nästa Call of Duty-spel utvecklat av Treyarch Kommer inte att innehålla Jetpacks?

0
0
(0)
--Annons--

Med jetpacks och väggspringning som snabbt sliter sitt välkomnande bland Call of Duty-fanbasen, kanske vissa undrar om nästa Call of Duty-spel kommer att innehålla jetpacks.

Över på Twitter svarade Treyarch Game Design Director David Vonderhaar helt enkelt “Nej” när en fan sa att det borde finnas jetpacks i nästa COD:

På en ny tweet sa en annan spelare att “jetpacks kommer att återuppliva COD!” Som Vonderhaar kinda reflekterade över samhällets reaktion på Black Ops 3’s – och i vissa fall Black Ops 4 – att inte vara en traditionell stövlar på marken Call of Duty multiplayer erfarenhet.

Med Modern Warfare framgång som bevisar att spelare verkligen vill ha stövlar på marken Call of Duty-upplevelse, förväntar jag mig att Treyarchs nästa spel kommer att vara baserat i verkligheten mycket mer än Black Ops 4. Också noterar att det verkar som Vonderhaar oavsiktligt har bekräftat att COD 2020 kommer verkligen att göras av Treyarch med tanke på den första tweeten ovan med uppgift om “nästa COD.”

Vad förväntar du dig av årets Call of Duty-spel? Och är du okej om Treyarch ännu en gång är vid rodret med bara ett års paus?

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

treyarch