Microsoft Trademarks Xbox Series X Slogan, “Power Your Dreams”

Microsoft Trademarks Xbox Series X Slogan, “Power Your Dreams”

0
0
(0)
--Annons--

När Microsoft tillkännagav Xbox Series X under The Game Awards i december, gjorde företaget det med tillhörande tagline: “Power Your Dreams.” Marknadsslogan är tänkt att kommunicera att den nya konsolen är så kraftfull att den kan skapa saker du bara kan drömma om. Microsoft gillar verkligen slagordet, så mycket att det nu har varumärke det.

Som Wccftech märkte, lämnade Microsoft in varumärkesansökningar till Förenta staternas patent- och varumärkekontor under den sista veckan i december för slogan. Microsoft registrerade totalt fem olika applikationer, inklusive de förväntade som täcker videospel och onlineunderhållning. En av de mer ovanliga men inte helt oväntade registreringarna för Power Your Dreams omfattar kläder som huvudbonader, skor, jackor, rockar och andra tröjor. Kort sagt, du bör förvänta dig att Microsoft ska smälla “Power Your Dreams” på nästan allt det kan för att få meddelandet över att Xbox Series X är ett riktigt kraftfullt, måste-ha nästa generations system.

Som jämförelse var slogan för Xbox One “Jump Ahead“, medan Microsoft senare hänvisade till Xbox One X som “World’s Most Powerful Console.”

Xbox Series X debuterar under Holiday 2020 med Halo Infinite släppt som lanseringstitel. Namnet “Serie X” är avsett att beteckna att olika modeller av nästa generations system kan släppas. Det pågående rykten är att Microsoft också utvecklar en billigare och mindre kraftfull nästa generations konsol, men detta har ännu inte bekräftats.

Det officiella namnet på nästa generations Xbox-plattform av system är helt enkelt “Xbox”, med “Series X” som anger modellnamnet på den nya konsolen. Denna namnkonvention liknar Apples sortiment av iPhones som har olika modeller som finns inom samma familj.

Sony lanserar emellertid sin nya konsol i år med ett enklare och mer tydligt namn – PlayStation 5.

I andra nästa gen-nyheter visade Microsoft nyligen upp Xbox Series X: s CPU. Dessutom erkände AMD nyligen att ha använt falska återgivningar av Xbox Series X under sin CES-briefing. Som ett resultat vet vi fortfarande inte hur baksidan av systemet ser ut eller vilka portar det är utrustat med.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra