Microsoft Flight Simulator fortsätter att se fantastisk i ny snövideo

Microsoft Flight Simulator fortsätter att se fantastisk i ny snövideo

0
0
(0)
--Annons--

Det är 2020, vilket betyder att vi nu är under året som ska (utesluta eventuella olyckliga förseningar) leverera comebacket av Microsoft Flight Simulator efter så många år (fjorton, för att vara exakt) utan en ny del.

För att fira detta tillfälle publicerade utvecklarna en kort ny video som visar spelets fantastiska, livliga bilder i snömiljöer som passar vintersäsongen. Se till att aktivera 4K-alternativet om du har en UltraHD-skärm!

Officiella partnerskap som tillkännagivits med verkliga flygplanstillverkare hittills inkluderar:

  • Airbus
  • The Boeing Company
  • CubCrafters
  • Daher
  • Diamond Aircraft Industries
  • ICON Aircraft
  • Robin Aircraft
  • Textron Aviation

Spelet, utvecklat av det franska teamet Asobo Studio (A Plague Tale: Innocence), kommer att dra enorma mängder data (2+ petabytes) från Bing Maps via molnet medan Microsofts Azure AI använder fotogrammetri för att generera bokstavligen fotorealistiska modeller av den verkliga jorden. Väderinformation i realtid kommer också att användas, så du kan förvänta dig att flyga i en storm om du är någonstans i världen där det faktiskt finns en storm på gång på samma gång. Fysiken är också enligt uppgift mycket realistisk, vilket är vettigt eftersom detta trots allt är ett simulatorspel.

Utvecklarna avslöjade också för ett tag sedan att stöd för Virtual Reality-enheter på PC är något som är “högt prioriterat”, medan strålspårningsstöd redan finns i. Microsoft Flight Simulator borde inte vara så beskattning på ditt system, tack vare skalbar motor.

En Xbox-version av spelet förväntas också släppas vid en senare tidpunkt, men det är oklart exakt när. Åh, det finns en extra video som delades för två dagar sedan av det officiella NVIDIA GeForce Twitter-kontot. Naturligtvis ser det lika bra ut. Om du missade det, kolla in det nedan.

Om du vill testa det kan du registrera dig för Insider Preview-programmet på den officiella webbplatsen.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra