Frostpunk’s Last Autumn DLC kommer ge dig anställda som strejkar om förhållandena inte är säkra

Frostpunk’s Last Autumn DLC kommer ge dig anställda som strejkar om förhållandena inte är säkra

0
0
(0)
--Annons--

Last Autumn DLC händer före den enorma istiden som Frostpunk-spelare var tvungna att lära sig att tuffa ut. Det kommer att vara kallt men det är ingenstans kallt, vilket innebär att vissa tekniker och tekniker som är omöjliga i Frostpunk fortfarande är möjliga i DLC. Eftersom den kärnmekanikern kraftigt minskas, tar The Last Autumn in en hel massa nya förändringar och utmaningar för att hålla saker svåra.

Gör dig redo att se grönt, vatten istället för is och mycket mindre vitt eftersom temperaturen ännu inte är låga för att göra detta till en stor fråga. Istället för att hantera din generator och temperaturer i byggnader, måste du ta hand om dina arbetare och planera din användning av rymden noggrant. Resurser för konstruktion skickas in via bryggor, men du vill lämna utrymme för fiskehytter, annars har dina arbetare inte tillräckligt med mat och vi vet alla hur cranky det gör dem. Det finns fler saker som gör dem knasiga, som långa arbetsskift, farliga förhållanden och liknande. Giftiga gaser kommer att få vissa områden i lägret att sakta bli farliga att bebo.

Gör dig redo att muta, ge bättre mat eller mer komfort för att hålla dina arbetare att bygga denna generator för att rädda alla från förkylningen som kommer. Det här är inte stora bilder, så de verkar inte bry sig om vad som kommer härnäst, bara vad som händer dem just nu.

The Last Autumn träffar PC den 21 januari, med konsolversionerna kommer vid ett senare datum

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra