Dead or Alive 6 avslöjar nya DLC-cyberkostymer som kommer dom kommande veckorna

Dead or Alive 6 avslöjar nya DLC-cyberkostymer som kommer dom kommande veckorna

0
0
(0)
--Annons--

Koei Tecmo och Team Ninja förbereder sig på att lansera det fjärde säsongpasset för Dead or Alive 6, och idag avslöjade de den oundvikliga nya kostymuppsättningen.

Uppsättningen avslöjades via två tweets från de engelska och japanska konton av spelet, ovanpå ett tredje uppvisning av “2020” -glasögon.

Enligt ett annat tweet på det japanska kontot kommer uppdatering 1.18 som kommer den 21 januari att innehålla 2 bonusdräkter och två glasögon som bonusar för de som kommer att köpa säsongskortet, den nya uppsättningen kostymer och en annan uppsättning av kostymer som troligen kommer att få tillbaka en annan uppsättning från Dead or Alive 5: Last Round som kräver ett extra köp ovanpå säsongspasset.

Naturligtvis nämns också de vanliga balansjusteringarna och bugfixar.

Du kan kolla in bilderna nedan. Intressant nog ser vi inte Christies, och hon hade en något liknande cyberkakor i Dead or Alive 5: Last Round. Det kommer att vara intressant att se om hennes design kommer att se ut som den.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra