Riot Games lanserar öppen beta för nytt strategikortspel: Legends of Runeterra

Riot Games lanserar öppen beta för nytt strategikortspel: Legends of Runeterra

0

Legends of Runeterra (LoR), Riot Games nya kortstrategispel i League of Legends universum kommer att vara fritt tillgängligt som en PC-öppen beta klockan 19.00 GMT den 24 januari 2020.

Den öppna betan kommer att visa upp en mängd olika förbättringar såväl som helt nytt innehåll, inklusive tillägget av den allra första rankade säsongen (Beta Season) som kommer att vara hela vägen till lanseringen. Precis som League of Legends kommer spelare att kunna klättra upp i raden från Iron till Master. Dessutom kommer den öppna beta-patch att innehålla en vänlista, utmaning-en-vän-funktionalitet och de första nya styrelserna och vårdnadshavarna. Mer än 20 kort har också uppdaterats, inklusive en större uppdatering av Anivia.

Spelet tillkännagavs för första gången under League of Legends 10-tioårsjubileumsfirande och det har sedan dess varit spelbart i två förhandsgranskningar med begränsad åtkomst. Den här gången kommer LoR att vara öppen, vilket ger alla spelare möjlighet att skapa ett konto och börja sin legendariska resa på playruneterra.com.

Legends of Runeterra kommer officiellt att lanseras senare i år på både PC och mobil. Det kommer att vara helt spelbar tvärplattform och spelare kommer att behålla allt innehåll de tjänar under öppen beta samt att de får en exklusiv Moonstruck Poro Guardian när LoR lanseras.

Alla som spelade under förra årets förhandsgransknings-patcher eller som redan är för-registrerade på PC kommer att få tillgång en dag tidigt den 23 januari kl 19:00 GMT. De som inte har kan fortfarande få tidig tillgång om de för-registrerar sig på PC senast klockan 07:59 GMT den 20: e januari.

Slutligen har konton som spelats under förhandsvisnings-patcher återställts, men som tidigare angivits kommer inga ytterligare återställningar av konton att göras, så något som spelare tjänar när öppna beta startar är deras att behålla.

För mer information och för att registrera dig, skapa ett konto och spela gratis, besök www.playruneterra.com

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt