Red Dead Redemption 2 är ute på PC

Publicerat av Mr X

Red Dead Redemption 2 är ute på PC.

Vissa spelare väntar fortfarande på att spela på grund av olika problem med spelet. Detta kan hämtas via Rockstar Games Launcher; Epic Games Store; Green Man Gaming; The Humble Store; och GameStop, och ordet är att det kommer till Steam nästa månad.

PC-versionen av Red Dead Redemption 2 har förbättrat grafik över PS4- och Xbox One-versionerna tillsammans med mer innehåll, inklusive bountyjaktuppdrag, gängborttagningar, vapen och mer.

Problemet är att spelet helt enkelt inte fungerar för vissa. Ett antal människor säger att de inte kan starta spelet, enligt flera Reddit-trådar och tweets.

Frågorna inkluderar spelet som kraschar konstant, meddelanden som säger att aktivering krävs och en oändlig laddningsskärm. Vissa har lärt sig hur man löser problemen, från att uppdatera olika drivrutiner till att inaktivera antivirusprogram.

De som spelar spelet märkte problem med stam och ramfrekvens. Rockstar har en supportsida för dem som ser felmeddelandet “Red Dead Redemption 2 Exited Onexpectedly”. Det säger att den vanligaste orsaken till detta problem är föråldrade grafikdrivrutiner.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.