Project Scarlett lanseras med Halo Infinite

Project Scarlett lanseras med Halo Infinite

0

Phil Spencer blåste allas sinne med tillkännagivandet att Halo Infinite skulle lansera med nästa genkonsol, Xbox Project Scarlett.

Halo Infinite och Xbox Project Scarlett kommer att släppas under vintern 2020.

Halo Infinite, en Xbox Project Scarlett lanseringstitel

Även om det fortfarande kan vara långt borta, så är avslöjande av Halo Infinite, så gör det många Halo-fans extremt upphetsade.

Spelet är inte bara en återgång till form, utan det verkar som om att berättelsen har ett större fokus på Master Chief och Cortana.

Efter Halo 5: Guardians försökte dom något nytt genom att låta spelare jaga Master Chief som Agent Locke, så är det trevligt att komma tillbaka till våra ödmjuka rötter.

Om man talar om ödmjuka rötter, bör det faktum att Halo Infinite är en Xbox Project Scarlett-lanseringstitel värma upp många spelares hjärtan.

Redan 2001 var Halo: Combat Evolution en lanseringstitel för Microsofts ursprungliga Xbox-konsol.

Sedan den dagen har nästan alla spelare antingen upplevt en Halo-titel eller hört talas om den.

Även om vi kanske är uppdelade över om Halo 2 eller Halo: Reach är det bästa Halo-spelet, kan vi alla vara överens om att serien är en bas i spelgemenskapen.

Det har gått nästan 20 år sedan Halo och Xbox lanserade hand i hand, så det är rörande att se “Master Chief” hjälpa till med en konsollansering en gång till.

Om vi bara kan få en klassisk, transparent grön, Halo Infinite-märkt Xbox-projekt Scarlett, så skulle vi vara redo.

Vi har fortfarande ett tag att vänta innan vi äntligen kan får sätta våra fingrar i Halo Infinite och Xbox Project Scarlett, eftersom båda är planerade att släppas under vintern 2020.

Tack och lov har vi lite mer Halo-godhet som hjälper oss att överleva väntan, då nu Master Chief Collection kommer till PC.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt