Vänligen fyll i de obligatoriska fälten.
Välj din bild (er) för att ladda upp.

Insända artiklar

Filament

Filament äger rum ombord på ett övergivet rymdskepp där du behöver avslöja vad som har hänt med dess besättning samt försöka rädda den enda överlevande av fartyget. Under din utredning kommer du att avslöja anteckningar, stockar och mycket mer i hopp om att sammanfatta vad som har hänt i detta rymdskepp och fortsätta din sökning efter den mystiska enan, som verkar ha fastnat på bron och det enda sättet att komma till henne är genom att lösa de många pussel som anges före dig. Det är inte en massiv historia, men det kommer att hålla dig på kanten av din plats.

0 comments

Microsoft kommer till E3

Tidigare idag blev det känt att Sony skippar E3 i år igen, vilket är rackarns tråkigt då många hoppades på massvis med nyheter om Playstation 5 och diverse spel. Detta betyder dock inte att det inte kommer bli någon rackabajsare till spelfest då Xbox-chefen Phil Spencer via Twitter att Microsoft jobbar hårt på att leverera en ordentlig show i samband med mässan.

0 comments

Heroland

Ursprungligen släppt som WORK x WORK i Japan, har Heroland tagit väster nästan ett år senare. Heroland presenterade en blygsam mängd hype bakom dess ursprungliga släpp, eftersom personalen inkluderade Mother 3-regissören Noboyuki Inoue, som skrev berättelsen och Mother 3-konstnären Nobuhiro Imagawa. Trots arvet bakom sin utvecklingspersonal bör förväntningarna på spelet…

0 comments

Cyberpunk 1997

Medan vi väntar på att Cyberpunk 2077 ska lanseras i april, kolla in denna PlayStation One-version tillverkad i Media Molecules Dreams. Cyberpunk 1997 börjar klockan på fyra minuter och börjar med att spelaren utforskar deras lägenhet, som har en lounge, ett kontor, ett badrum för att duscha och en armory för att byta ut vapen. Dessutom kan allt i lägenheten anpassas. Nästa är en marknad där spelare kan köpa ett brett utbud av varor från leverantörer.

0 comments

Harry Potter RPG game in Minecraft

Network har delat en video som visar en Harry Potter RPG i Minecraft. Denna mod kommer ut förhoppningsvis i slutet av januari 2020 och har spelaren att delta i Hogwarts. Det som verkligen är fantastiskt här är att den här kartan / moden har anpassade uppdrag och pussel som spelare kan fullfölja. Naturligtvis, och eftersom det här är en Minecraft-mod, kan du antingen spela solo eller med dina vänner.

0 comments

Coral Island har allt du kan önska dig i ett livssim-spel, så mycket mer.

Ett helt nytt öäventyr, Coral Island, är för närvarande i verk av ett litet utvecklingslag från Indonesien, Stairway Games. Den här nya titeln är ett livssimuleringsspel med alla godbitar som vi har älskat under åren; som jordbruk, byggande, hantverk och till och med relationer! Detta spel verkar ha en Stardew…

0 comments