Xbox Series X Prototypbilder läckta

Xbox Series X Prototypbilder läckta

0
0
(0)
--Annons--

Efter avslöjandet av Xbox Series X vid The Game Awards 2019 har det förekommit olika rykten om hur baksidan av konsolen såg ut. Efter att några inofficiella framställningar som felaktigt visades av AMD vid CES 2020 delade Brad Sams från Thurott en bild av portar. Nu verkar det som om han kan ha varit något på spåret.

Bilder av vad som verkar vara en prototyp av Xbox Series X har dykt upp online. Tillsammans med att visa upp olika portar som HDMI, två USB-A och en optisk ljudport, hade den också ett litet lås (vilket verkar tyder på att ryggen kan öppnas upp). Hilarious använde en annan användare på Twitter det serienumret för att registrera konsolen på sitt konto för att bekräfta att det verkligen är legit.

Planer kan ändras om detta är en prototyp, men med tanke på hur nära den matchar den nuvarande konsolens utseende verkar det osannolikt. Sams bekräftade också nyligen att bilderna är riktiga så det är så. Vi kommer sannolikt att lära oss mer under de kommande månaderna när E3 2020 närmar sig så håll dig uppdaterad Xbox Series X är ute på semester 2020.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra