En mobil Final Fantasy XV MMO är på G

En mobil Final Fantasy XV MMO är på G

0
0
(0)
--Annons--

Square Enix har försökt sitt allra bästa för att stödja Final Fantasy XV tills de inte kunde längre. En mängd utvidgningar, olika korrigeringar, frekventa uppdateringar, många innehållsdroppar och ett gäng spin-offs gjorde att spelet varade långt förbi dess livslängd. Det har definitivt avtagit, men det verkar som att Square Enix inte är riktigt klar med fastigheten ännu.

Final Fantasy XV förvandlas till en mobil MMO skapad i Unreal Engine 4 med den sydkoreanska utvecklaren JSC Games och den kinesiska utvecklaren GAEA Mobile som ansvarar för spelets utveckling. Vi har ingen ytterligare information om vad spelet kommer att innebära, men du kan föreställa dig möjligheterna med något som utropas som en mobil MMORPG.

Square Enix ryktes att dela mer information under första halvan av 2020 och Kina kan få spelet först med en global lansering efter kort. Jag har flera oro över det här mobila spelet eftersom Square Enix inte har den bästa track recorden när det gäller att behandla mobila spelare med respekt. Om det är en polerad MMO med en låg frekvens av mikrotransaktioner, kan det vara en hit, men det är mycket att hoppas på.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra