Cyberpunk 2077 försenades på grund av “extremt otillfredsställande” prestanda på Xbox One

Cyberpunk 2077 försenades på grund av “extremt otillfredsställande” prestanda på Xbox One

0
0
(0)

Det har inte varit brist på förseningar till större kommande utsläpp under de senaste dagarna, men utan tvekan har den största av dem alla varit Cyberpunk 2077, som nyligen gick tillbaka från sin överhängande april-release med fem månader, till september i år. .

Och orsaken till denna enorma försening kan ha kommit fram om en ny rapport har något att gå igenom. Under sin senaste podcast (via altchar) sa den polska filmskaparen Borys Nieśpielak – som regisserade en dokumentär om indie-spelutveckling We Are Alright (och sa också nyligen att Microsoft var på marknaden för en polsk studio) – sa att CD Projekt RED hade varit har problem med att optimera Cyberpunk 2077 för Xbox One.

Uppenbarligen finner studion den ursprungliga Xbox One-konsolen för svag för att köra Cyberpunk 2077 ordentligt, och hade internt beslutat att om de inte kunde få spelet ordentligt optimerat för konsolen senast i januari 2020, skulle de försena lanseringen- vilket naturligtvis de slutade göra. Spelets prestanda på hårdvaran var enligt Nieśpielak “extremt otillfredsställande.”

Det är värt att notera att spel som stöter på optimeringsproblem före lansering inte är en mycket ovanlig händelse, speciellt för ett projekt som är så massivt som Cyberpunk 2077. Förhoppningsvis kommer de extra månaderna till sitt förfogande att kunna övervinna dessa problem. Ännu viktigare är det bäst att ta den här rapporten med ett saltkorn, vilket alltid är fallet med obekräftade och overifierade rapporter som den här.

Cyberpunk 2077 är ute efter PS4, Xbox One, Stadia och PC den 17 september, och CDPR lovar att spelet kommer att vara värt den längre väntan – även om de nyligen också medgav att de kommer att krossa “till viss grad” för att träffa spelets nya lanseringsdatum. Samtidigt kommer Cyberpunk 2077: s multiplayer-komponent troligen inte att vara ute förrän efter 2021.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra