No Man’s Sky Synthesis Update

Publicerat av Mr X

Syntesuppdateringen för No Man’s Sky lägger till massor av nya “ofta begärda” funktioner som mest fokuserar på förbättringar av livskvalitet.

Som ni ser är det mycket att packa upp för den här nya uppdateringen för No Man’s Sky. Huvudfunktionen verkar vara förändringarna i rymdskepp. Med den här uppdateringen kommer du att kunna göra flera uppdateringar av ditt favoritstarskepp, till och med utjämna sin klass. Om du har rymdskepp som du inte längre vill kan du nu rädda dem för skrot och få värdefulla produkter och teknik i gengäld.

Hello Games växlar också upp hur du interagerar med terräng. Nu kan du återställa och jämna ut terräng som du har trasslat med, så att du kan återställa landskapet efter behov. Terrain Manipulator har också nya visuella effekter som verkar göra det lättare att se exakt vad du gör. När du har ändrat terrängen i din bas till den form du vill kan du nu skydda den från förnyelse.

På flera sätt fokuserar den här uppdateringen mest på att förbättra spelarnas livskvalitet. Synthesis uppdateringen är full av nytt innehåll. Förutom alla ovanstående kan spelare se fram emot bättre lagerstyrning, ny teknik, förbättringar av basbyggnader och mycket mer. Om du är No Man’s Sky-spelare föreslår jag starkt att du läser de fullständiga uppdatering och ser allt som kommer.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.