Nyheter
Visa mer
Katana Kami: A Way of the Samurai

Katana Kami: A Way of the Samurai

Utgivaren Spike Chunsoft och utvecklaren Acquire har släppt en översiktstrailer för Way of the Samurai-serien spin-off-svärdspel-RPG Katana Kami: A Way of the Samurai Story. Katana Kami: A Way of the Samurai Story kommer ut för PlayStation 4, Switch och PC via Steam den 20 februari i Japan.

Läs mer
Atelier Dusk Trilogy visar hur en serien växer

Atelier Dusk Trilogy visar hur en serien växer

Det bästa sättet att uppskatta en klassisk Atelier-serie har kommit. Gust och Koei Tecmo har åstadkommit Atelier Dusk Trilogy, vilket ger människor de bästa DX-versionerna av Atelier Ayesha, Atelier Escha och Logy och Atelier Shallie. Även om att få allt på en gång i en sammanställning är en välsignelse, finns det andra bonusar. Denna sammanställning betyder att vi har det enklaste sättet att förstå vad som händer i Dusk-världen och bästa sättet att se hur dessa spel tar idén om vardagen och tillväxten och tillämpar dem som spelkoncept.

Läs mer
RPG Genshin Impact – stängt betatest är nu öppen

RPG Genshin Impact – stängt betatest är nu öppen

MiHoYo meddelade att spelare kan registrera sig för en kommande stängt betatest för sin öppna världs RPG Genshin Impact, planerad att släppas på PlayStation 4, Nintendo Switch, PC och mobila enheter 2020..

Läs mer
Black Book – utannonserad!

Black Book – utannonserad!

Utgivaren HypeTrain Digital och utvecklaren Morteshka har meddelat Black Book, en sammansmältning av kortbaserade RPG och äventyrsspel som följer berättelsen om en ung trollkvinna som gav henne liv för att tjäna mörka krafter. Den kommer att lanseras för PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC via Steam år 2020.

Läs mer
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Förra veckan kom nyheten om att Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX kommer till Nintendo Switch i mars.

Och tillsammans med den nyheten kom en gratis demo att ladda ner från Nintendo Switch eShop. Naturligtvis har jag laddat ner det och testat den. Cirka en timme lång, Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX-demo tillåter oss att uppleva den underbara världen som spelet äger rum i, den introducerar oss till vår duo av räddare och låter oss utforska spelets första få fängelsehålor.

Läs mer
Cook, Serve, Delicious! 3?! för PC lanseras 29 januari

Cook, Serve, Delicious! 3?! för PC lanseras 29 januari

Cook, Serve, Delicious! 3?! kommer att lanseras för PC i Early Access via Steam och GOG den 29 januari för $ 14.99, meddelade utvecklaren Vertigo Gaming. En fullständig lansering kommer att följa för såväl PC som PlayStation 4, Xbox One och Switch under Q2 2020. Vertigo Gaming meddelade också att det kommer att visa upp Cook, Serve, Delicious! 3 ?! vid PAX East 2020, som löper från 27 februari till 1 mars i Boston.

Läs mer
4.5
Heroland

Heroland

Ursprungligen släppt som WORK x WORK i Japan, har Heroland tagit väster nästan ett år senare. Heroland presenterade en blygsam mängd hype bakom dess ursprungliga släpp, eftersom personalen inkluderade Mother 3-regissören Noboyuki Inoue, som skrev berättelsen och Mother 3-konstnären Nobuhiro Imagawa. Trots arvet bakom sin utvecklingspersonal bör förväntningarna på spelet...

Läs mer
De första 17 minuterna av Temtem

De första 17 minuterna av Temtem

IGN har delat en video som visar karaktärskaparen och Temtems öppnande spelmoment. Om du inte var medveten om, är Temtem ett massivt äventyrssamlingsupplevelse inspirerad av Pokemon. Temtem kommer till Steam Early Access den 21 januari.

Läs mer
Topp 10
Undersökning

Vilken konsol kommer du skaffa?

Loading ... Loading ...
Discord Server