Iron Danger Teaser Trailer

Publicerat av Tobias

Daedalic Entertainment meddelade idag att det har samarbetat med Action Squad Studios för att lansera Iron Danger – en ny taktisk strids-RPG med samtidigt svängningar och tidsmanipulation.

Iron Danger ligger i en värld av magi och maskiner som bygger på båda de nordiska myterna som inspirerade J.R.R. Tolkiens episka fantasi och från modern steampunk och tech noir.

Spelare tar på sig rollen som Kipuna, en skarpsinnad byflicka som blir genomsyrad av en forntida makt som ger dominans över tid och död. Dras in i mitten av ett krig mellan staden Kalevala och nordländska arméer, måste spelare behärska sina makter för att skydda mänskligheten mot total förstörelse.

Spelare kommer också att kunna spola tillbaka tiden i upp till fem sekunder när som helst för att prova olika strategier och flytta kombinationer för att hitta rätt för jobbet.

Tidsmanipulation ger traditionell taktisk strid ett pusselliknande element, eftersom spelare kontinuerligt kan testa nya tillvägagångssätt och synkronisera karaktärhandlingar för ett perfekt resultat.

Iron Danger är för närvarande inriktat på en lansering i början av 2020

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.