GOG GALAXY 2.0 Open Beta är nu tillgänglig

GOG GALAXY 2.0 Open Beta är nu tillgänglig

0

GOG GALAXY 2.0, gratisprogrammet för att sammanföra alla dina spel och vänner på ett ställe är nu tillgängligt för alla att testa. Besök www.gogalaxy.com och gå med andra spelare.

Låt oss sätta stopp för resurstunga klienter som kör hela tiden och oss som jonglerar mellan flera appar för att komma åt våra spel och se vad våra vänner spelar. GOG GALAXY 2.0 visar dig bekvämt alla dina spel som ett bibliotek och gör det lättare än någonsin att hålla kontakten med dina vänner på PC- och konsolplattformar.

“Under de senaste åren har vi sett kontinuerlig fragmentering av våra spelkollektioner och listor över spelvänner, vilket ytterligare bevisar behovet av en applikation som förenar dem alla,” säger Piotr Karwowski, VD på GOG. “Och jag är säker på att det finns ännu fler klienter och lanseringar på väg”, tillägger Karwowski. “Vi är förvånade och tacksamma för reaktionen från gemenskapen till appen och tar den ännu längre genom att skapa integrationer med 20 spelplattformar – vilket gör att alla kan se alla sina spel och vänner i GOG GALAXY 2.0.”

Den stängda betan gav många stora uppdateringar som att se vänner online status från olika plattformar i GOG GALAXY 2.0 eller lägga till Global Search. Det senare tillåter flera alternativ – hitta spel och vänner, starta spel med en enda knapptryckning och ger möjligheten att manuellt lägga till alla spel i biblioteket.

Ladda ner appen och anslut GOG GALAXY 2.0 med dina andra föredragna plattformar genom 20 officiella och community skapade integrationer. Importera och organisera alla dina datorer och konsolspel i ett bibliotek, installera och starta PC-titlar, hålla reda på dina framsteg och se dina vänner status, prestationer och speltid över alla spelplattformar. Appen är också det bästa sättet att köra och uppdatera ditt DRM-fria GOG.COM-spelbibliotek. Allt är utformat med tanke på din integritet – ingen spionering, ingen delning med tredje parter, och alla dina uppgifter tillhör dig.

Du kan gå med i GOG GALAXY 2.0 Open Beta nu genom att ladda ner appen för Windows eller Mac. Besök www.gogalaxy.com för mer information om vad du kan förvänta dig när appen startar officiellt.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
kenta

Är jag som skapat K-Gamer.se och även driver sidan framåt