Få Observer och Alan Wake’s American Nightmare gratis

Publicerat av Mr X

Epic Games Store ger bort inte ett, utan två läskiga spel i tid för Halloween – både Alan Wakes American Nightmare och Observer är gratis och tillgängliga från 17 oktober till 24 oktober.

De psykologiska skräckspelen kommer att ersätta Surviving Mars och dess DLC som gratis veckovis innehåll som erbjuds i Epic Games Store.

Alan Wakes American Nightmare är en spin-off av den klassiska thrilleren Alan Wake. Mycket av spelet är strukturerat kring ett avsnitt av Night Springs, en universumshow som är en uppenbar hyllning till The Twilight Zone. Alan Wakes vän sover i ett motellrum medan showen spelas på TV: n, och en berättare förklarar handlingen när den spelar ut. I avsnittet försöker Alan jaga sin onda doppelganger, Mr. Scratch, men fastnar i en tidsslinga och måste fortsätta att upprepa sina handlingar.

Observer är ett cyberpunk skräckspel från Layers of Fear-utvecklaren Bloober Team som spelar Rutger Hauer (du vet, killen från Blade Runner). Det ligger i ett futuristiskt Polen, där du spelar som Daniel Lazarski, en detektiv som kan hacka människors hjärnimplantat för att förhöra dem. När Daniel får ett oväntat samtal från sin främmande son, lägger ett fragmenterat, trippy mysterium sig framför dig.

Därefter kommer en annan gratis spelsamling att ta plats och erbjuder Layers of Fear och Q.U.B.E. 2 utan kostnad.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.