En MMO av Pokemon-stil kommer snart till Steam

En MMO av Pokemon-stil kommer snart till Steam

0

Pokémon fans har bett Game Freak för en MMO-inträde i den långsiktiga serien i flera år, men deras bästa hopp på att fylla tomrummet kan vara TemTem.

För Pokémon-fans som vill uppleva sin favoritserie i MMORPG-form kan TemTem – vara ett nytt spel som kommer kunna fylla tomrummet. Även om det kanske inte är ett officiellt inträde i Pokémon-serien från Game Freak, kan det bara vara det närmaste till en Pokémon MMO som spelare någonsin får.

TemTem utvecklades av Madrid, Spanien-baserade studion Crema (Immortal Redneck) och publicerades av det kontroversiella Humble Bundle, och började som ett crowdfunding-projekt på Kickstarter med ett initialt mål på $ 70 000. Projektet krossade detta märke inom några dagar och mötte en litany av sträckmål därefter, och i slutet av kampanjen hade nästan 12 000 stöd samlat in 573 939 dollar i finansiering. Från början har spelets utvecklare inte varit blyga för den fans-basen de riktar sig till – på Kickstarter-sidan och företagets officiella sajt, kallas TemTem som ett “massivt multiplayer-varelser-samling-äventyr inspirerat av Pokémon ‘. Spelets ultimata mål: att vara den allra bästa (som ingen någonsin var) tamer genom att fånga alla TemTem, naturligtvis.

TemTem kommer att komma till Steam Early Access den 21 januari 2020 per tillkännagivande om utgivningsdatum på IGN. Det färdiga spelet kommer också att överföras till Nintendo Switch, PlayStation 4 och Xbox One. I samband med Steam-tillkännagivandet gjordes en tre minuters spel- och översiktstrailer tillgänglig som en uppdatering för spelets Kickstarter-stödare och postades till olika webbplatser. Kolla in det nedan:

Early Access-versionen av TemTem sägs innehålla en 20-plus timmars kampanj (som representerar nästan 50 procent av spelets berättelseinnehåll) samt tre olika öar av de sex som utgör TemTems värld, Airborne Archipelago, 76 fångbara TemTem, co-op-spel, karaktärsanpassning, avel, jakt och en mekaniker som avviker från den traditionella Pokémon-formeln – två-mot-två TemTem-strider som involverar flera spelare. I förväg för TemTems offentliga utgåva kommer Crema att köra server-stresstester för att förbereda spelets lansering. Från denna rapport finns det inga fasta datum för när dessa stresstester kommer att äga rum, men intresserade spelare kan registrera sig för att delta på spelets officiella sida.

För Pokémon-fans som har tvingats spela inofficiella, fan-made spel som PokeOne och PokeMMO, TemTem kan äntligen vara den legitima titeln som träffar MMO sweet spot för dem. Fans har gnällt av en officiell Pokémon MMO i flera år och hittills har Game Freak nöjt sig med att ignorera deras förfrågningar. Även om de till stor del skapats som en hyllning eller kärleksbrev till Pokémon, kan några av TemTems mer unika funktioner låta den stå på egen hand som en spelupplevelse. I detta syfte kommer förhoppningsvis 2v2-tamer-stridssystemet (som också är RNG-fritt) att erbjuda en nivå av strategi och komplexitet som inte finns i standard Pokémon-strider.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Om författaren
Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra