En Fortnite-superstjärna har blivit bannad för livet!

Publicerat av Mr X

En 17-årig “Fortnite” superstjärnspelare har blivit bannad för livstid för att ha fuskat – men spelgemenskapen är ARGA på straffet och kräver barmhärtighet.

Spelaren i mitten av kontroversen är FaZe Jarvis – yngre bror till spelstjärnan FaZe Kay – som har byggt upp en MASSIV efterföljande, inklusive 2 miljoner prenumeranter på YouTube.

Men den brittiska tonåringen blev tagen med bar gärning då det användes Aimbots under ett rekreationsspel som han strömmade på sin YouTube-kanal.

FYI, Aimbots är en olaglig hack som i huvudsak autofokuserar dina vapen på motståndare, vilket gör det mycket lättare att träffa ditt mål och få död på motståndaren.

Det är spelversion av steroider. Jarvis medgav att han använde bots i en känslomässig video – där han kväver tillbaka tårar för att avslöja straffen han fick från Epic Games, företaget bakom “Fortnite.” “Jag har blivit permanent banad från ‘Fortnite’ för livet,” sa Jarvis … “Det här var ett enormt misstag var helt fel på mitt slut.” Jarvis säger att han inte visste att konsekvenserna för sina handlingar skulle möta ett sånt hårt straff – eftersom han inte fuskade under tävlingsspel – och hade han vetat skulle han inte ha gjort det.

Jarvis säger att han är helt känslomässigt krossad – eftersom han inte bara är bannad att spela utan han är också blockerad från att delta i “Fortnite” -händelser eller skapa någon typ av innehåll runt spelet.

Tja, hans fans – och till och med konkurrenter – är förbannade och påstår att straffet INTE passar brottet. Vad tycker du?

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.