EA läcker personuppgifter för FIFA 20 Global Series-spelare

Publicerat av kenta

EA öppnade idag registreringar för FIFA 20 Global Series-tävlingen. De som försökte registrera sig dock att registreringssidan visade personliga detaljer om spelare som redan hade gjort det. De såg användarnamn, e-postadresser och födelsedatum, bland annat information.

Det verkar som om problemet berörde högprofilerade spelare och proffs såväl som alla som registrerade sig. Efter att rapporter om problemet uppstod, tog EA ned sidan för att undersöka och sa att den skulle ge uppdateringar så snart som möjligt. EA har publicerat ett uttalande på Twitter:

EA bekräftade att det stängde registreringsprocessen ungefär 30 minuter efter att anmälningarna gick live igår – cirka kl 13:30 BST (08:30 ET). Företaget sa att det hittade orsaken till problemet och har fixat det och lovat att spelare inte kommer att se det igen. EA förklarade att cirka 1 600 spelare påverkades och det är att ta steg för att kontakta dem och hjälpa till att skydda sina konton. Planen är att registreringen ska öppnas igen “under de kommande dagarna” via ett tillkännagivande på Twitter.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster: