Coral Island har allt du kan önska dig i ett livssim-spel, så mycket mer.

Coral Island har allt du kan önska dig i ett livssim-spel, så mycket mer.

0
5
(1)

Ett helt nytt öäventyr, Coral Island, är för närvarande i verk av ett litet utvecklingslag från Indonesien, Stairway Games. Den här nya titeln är ett livssimuleringsspel med alla godbitar som vi har älskat under åren; som jordbruk, byggande, hantverk och till och med relationer!

Detta spel verkar ha en Stardew Valley-känsla när det gäller spelet, men konststilen är en touch mer estetiskt tilltalande! Tänk på att spelet fortfarande är under utveckling och att alla detaljer kan komma att ändras. Med tanke på vad jag har sett hittills kan jag redan säga att jag inte vill ändra mycket!

Gör ön till ditt hem!

Du börjar spelet genom att anlända som nybörjare till en liten ö, med bara fem hundra guld i fickan. Lyckligtvis räcker det bara för att köpa dig en gård för att starta ett fantastiskt nytt liv på denna underbara plats. Lär känna lokalbefolkningen och börja utvidga din gård för att hjälpa det lokala samhället att frodas. Gör ditt bästa för att skapa ett fantastiskt ekosystem som kommer att överleva under de skiftande säsongerna.

När tiden är rätt och du känner dig riktigt hemma kan du börja träffa och titta på att skapa en familj för att ockupera den fantastiska bostaden du har skapat. Det finns över fyrtio öar som du kommer att träffa och interagera med. Hur du beter dig med var och en kommer att avgöra hur ditt förhållande växer. Oavsett om du är menig och avvisande att få dem att hata dig, eller ge gåvor och komplimanger för att få dem att älska dig; det är helt upp till dig.

Sålänge.

När du inte bygger ett hem och en familj på Coral Island kommer det att finnas många andra saker som hjälper dig att ta dig tid. Du lever trots allt livet på ön. Gör det till ditt uppdrag att dyka för att rengöra och skydda det lokala korallrevet. Reven är av yttersta vikt när det gäller att säkerställa hälsan i den lokala flora och fauna. Det finns inget bättre sätt att se till att din ö växer och blomstrar.

Om du känner att din ö eller gård inte utvecklas i takt med den takt du vill, kan du besöka den lokala gruvan för att samla starkare material. Använd saker som ädelstenar och guld för att uppgradera dina verktyg och din gård. Men som vanligt kan du förvänta dig lite motstånd “i dem där” grottor.

Från vad jag kan se hittills kommer detta definitivt att vara ett spel värt att hålla ett öga på. Konsten ensam drog mig in. Jag kan inte vänta med att se vad utvecklarna kommer posta mer! Utvecklarna har ännu inte valt vilken plattform / er spelet kommer att släppas på, och det finns inget angivet släppdatum.

För mer information om Coral Island

För mer information om denna fantastiska indie-titel som fortfarande är i verk, se till att följa spelet på Twitter och Discord. Du kan också kolla in deras officiella webbplats

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal röster: 1

coral_island_plants coral_island_characters-1024x724-1 giphy coral_island_world-1024x753-1 Coral-Island