505 GAMES AND KOJIMA PRODUCTIONS kommer släppa ‘DEATH STRANDING’ för PC på EPIC GAMES STORE och Steam SAMTIDIGT!

Publicerat av Mr X

Förbeställningar är nu tillgängliga för kritiskt godkända debutnamn från Kojima Productions, anländer till PC sommaren 2020

Efter förra veckans tillkännagivande att 505 Games kommer att publicera PC-versionen av Hideo Kojimas Death Stranding, har den globala förläggaren avslöjat att spelet kommer att lanseras samtidigt i Epic Games Store och Steam sommaren 2020. Förbeställningar för Death Stranding på PC finns nu tillgängliga!

Death Stranding, som är utvecklad av Kojima Productions, är ett av decenniets mest förväntade projekt. Med huvudrollen Norman Reedus (The Walking Dead) som Sam Bridges, spelet äger rum inom en snar framtid, där mystiska explosioner har gungat planeten och startat en serie övernaturliga händelser kända som Death Stranding. Med spektrala varelser som plågar landskapet och planeten på gränsen till en massutrotning, är det upp till Sam att resa över den härjade ödemarken för att rädda mänskligheten från förintelse.

Den banbrytande upplevelsen från den legendariska spelskaparen Hideo Kojima innehåller också skådespelar- och rösttalangerna från Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story) och Léa Seydoux (Spectre), med ytterligare uppträdanden av Oscar Award®-vinnande regissören Guillermo del Toro (The Shape) of Water), komiker och TV-värd Conan O’Brien (TBS ‘Conan) och den berömda spelindustrins personlighet Geoff Keighley, skapare av The Game Awards®.

Spelare kan förbeställa Death Stranding nu för PC i Epic Games Store eller Steam.
För mer information om Death Stranding, besök: 505 Games.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Genomsnittligt betyg / 5. Antal röster:

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.